Kontaktujte nás: +420 739 661 378 | info@estetika-novotna.cz
0 Kč

INFORMACE PRO PACIENTY O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016

o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)

Správce osobních údajů

MUDr. Lenka Novotná

IČO 75090759

Příběnická 1, Praha 3, 130 00

info@estetika-novotna.cz

Správce je poskytovatelem zdravotních služeb v souladu se zákonem č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování, ve znění pozdějších předpisů.

Účel/y zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem

poskytování zdravotních služeb

vykazování hrazených zdravotních služeb

vyúčtování nehrazených zdravotních služeb

sdělování údajů o zdravotním stavu Vám a dalším oprávněným osobám

organizace poskytování zdravotních služeb (objednávání pacientů)

vedení evidence o našich příjmech a výdajích, přijatých platbách a o hospodaření, jak vyplývají z předpisů upravujících daně a účetnictví

Právní základ zpracování osobních údajů

Právním základem pro zpracování Vašich osobních údajů uvedených v bodu II. je

splnění naší zákonné povinnosti (zejména zákon č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování, zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění, zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, zákon č. 634/1992, o ochraně spotřebitele)

splnění závazků ze smlouvy o péči o zdraví, na jejímž základě Vám poskytujeme zdravotní služby (tato smlouva nemusí být uzavřena písemně)

Příjemci osobních údajů

Příjemci Vašich osobních údajů mohou v souladu s ustanoveními právních předpisů v konkrétních případech kromě Vás být: poskytovatel zdravotních služeb, orgány veřejné moci a osoby oprávněné nahlížet do zdravotnické dokumentace podle § 31, § 32, § 33 a § 65 zákona č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování. Osobní údaje mohou být pro zajištění výše popsaných účelů zpracovávány vedle správce také zpracovateli, a to na základě smluv o zpracování osobních údajů uzavřených v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů.

Vaše osobní údaje nepředáváme do zahraničí.

Doba zpracování osobních údajů

Osobní údaje obsažené ve zdravotnické dokumentaci jsou zpracovávány po dobu stanovenou vyhláškou č. 98/2012 Sb., o zdravotnické dokumentaci. Osobní údaje zpracovávané pro další účely uvedené v bodu III jsou zpracovávány po dobu stanovenou zákonem nebo po dobu, po kterou budete naším pacientem, a následně po dobu jednoho roku poté, co naším pacientem přestanete být.

Práva subjektu údajů

Při zpracování osobních údajů máte následující práva týkající se ochrany svých osobních údajů:

právo požadovat od nás přístup k Vašim osobním údajům;

právo na opravu Vašich osobních údajů, které zpracováváme;

právo na omezení zpracování. Omezení zpracování znamená, že musíme Vaše osobní údaje, u nichž bylo zpracování omezeno, označit a po dobu trvání omezení je nesmíme dál zpracovávat s výjimkou jejich uložení. Právo na omezení zpracování máte tehdy, jestliže

popíráte přesnost osobních údajů, a to na dobu potřebnou k tomu, abychom mohli přesnost osobních údajů ověřit;

zpracování je protiprávní a Vy odmítáte výmaz osobních údajů a žádáte místo toho o omezení jejich použití;

jestliže již Vaše osobní údaje nepotřebujeme pro účely zpracování, ale Vy je požadujete pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků;

jestliže jste vznesl/a námitku proti zpracování uvedenou níže v bodu VII., dokud nebude ověřeno, zda naše oprávněné důvody pro zpracování převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami;

právo na výmaz osobních údajů. Právo na výmaz osobních údajů se vztahuje jen na osobní údaje, které zpracováváme k jiným účelům, než je poskytování zdravotních služeb. Údaje, které o Vás vedeme za účelem poskytování zdravotních služeb (např. ve zdravotnické dokumentaci), vymazat nesmíme;

právo na přenositelnost údajů. Můžete žádat, abychom Vám Vaše osobní údaje poskytli za účelem jejich předání jinému správci osobních údajů, nebo abychom je sami předali jinému správci osobních údajů. Toto právo však máte pouze ohledně těch údajů, které zpracováváme automatizovaně na základě Vašeho souhlasu nebo smlouvy s Vámi. Údaje, které o Vás vedeme za účelem poskytování zdravotních služeb (např. ve zdravotnické dokumentaci), však smíme poskytnout jen Vám a za zákonných podmínek též jinému poskytovateli zdravotních služeb nebo orgánu veřejné moci.

právo podat stížnost u dozorového úřadu, a to v případě, že se domníváte, že zpracováním osobních údajů dochází k porušení právních předpisů o ochraně osobních údajů. Stížnost můžete podat u dozorového úřadu v místě svého obvyklého bydliště, místě výkonu zaměstnání nebo v místě, kde došlo k údajnému porušení. V České republice je dozorovým úřadem Úřad na ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz.

Právo vznést námitku proti zpracování

V případě, že Vaše osobní údaje zpracováváme pro účely oprávněných zájmů našich nebo někoho dalšího (právní základy zpracování jsou uvedeny v bodu III), máte kdykoliv právo vznést proti takovému zpracování námitku. Námitku můžete vznést na naší adrese uvedené v bodu I. Pokud takovou námitku vznesete, budeme oprávněni v takovém zpracování pokračovat jen tehdy, pokud prokážeme závažné oprávněné důvody pro zpracování, které převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami, a dále tehdy, pokud půjde o zpracování nezbytné pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků.

Povinné zpracování a povinnost poskytnout osobní údaje

Zpracování Vašich osobních údajů pro účely poskytování zdravotních služeb je zákonným požadavkem. Neposkytnutím Vašich osobních údajů může znamenat, že Vám nebudeme moci poskytnout zdravotní služby, čímž může dojít k poškození Vašeho zdraví či přímému ohrožení života (§ 41 odst.1 písm. d) zákona č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování). Povinnost poskytnout osobní údaje pacienta se týká i jeho zákonného zástupce nebo opatrovníka (§ 41 odst. 2 zákona č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování).

Informace o zpracování pro zaměstnavatele

Tuto informaci je třeba dát novým zaměstnancům v písemné formě a nechat si potvrdit převzetí.

Jako správce osobních údajů musíte prokazatelně informovat zaměstnance o tom, které osobní údaje zpracováváte a za jakým účelem, a také o tom, jaká práva mají. K tomu slouží informace o zpracování osobních údajů.

Ordinační hodiny

Ordinační hodiny

Zubní ordinace

PO   8:00 - 13:00
ÚT   8:00 - 16:00
ST   8:00 - 13:00
ČT   8:00 - 16:00

 

Zubní hygiena

PO   8:00 - 16:00
ÚT 8:00 16:00
  8:00 - 13:00

 

Tvoříme sehraný STOMATOLOGICKÝ TÝM

... jehož vzájemná spolupráce je prvním a důležitým předpokladem
pro zdraví vašich zubů a dásní a tím i pro vaši osobní spokojenost

Stomatolog

MUDr. Lenka Novotná


MUDr. Lenka Novotná


I. lékařská fakulta Univerzity Karlovy obor stomatologie 1989-1994

1994 - promoce

1996 - Licence - Osvědčení o odborné způsobilosti

1998 - Atestace I.stupně - všeobecná stomatologie

2002 - Osvědčení odbornosti - praktický zubní lékař

Specializace: Estetické rekonstrukce dle dr. Vaninino

Certifikát - ITI Dental IMplant systém "STRAUMANN"

Zaměstnání:

  • 1994-1996 Absolventské místo - Soukromá zubní ordinace Praha 8
  • 1996-1998 Soukromá zubní ordinace Praha 1
  • 1998-2003 První pražská zdravotní, Tylovo nám 3. - vedoucí zubní lékař
  • 2003-2005 Medicover - vedoucí zubní lékař
  • 2006 - soukromá zubní praxe

Zdravotní sestra

Kristina Šprdlíková


Kristýna Viklářová


Zdravotní sestra - zubní instrumentářka

Absolventka střední zdravotní školy v roce 1991 zakončeno maturitou

  • 1991-1995 - urologické oddělení NA BULOVCE
  • 2008 - stomatologie, implantologie
  • 2009-2011 - stomatologie

Zubní hygienistka

Kateřina Krutilová


Krutilová Kateřina -zubní hygienistka


Zubní hygienistka

Dosažené vzdělání:

  • 2006 -2009 Soukromá vyšší odborná škola zdravotnická pro dentální hygienistky, Sekaninova 12, Praha 2
  • 2005 - 2006 Jazyková škola - Bohemia Institut , obor - Anglický jazyk, Praha 10
  • 2000 - 2004 Střední zdravotnická škola, obor - Všeobecná zdrav. sestra, Ruská 91, Praha 10

Zaměstnání:

  • 2011 Soukromá zubní ordinace Praha 3 - zubní hygienistka
  • 2010 - 2011 Soukromá zubní ordinace Praha1 - zubní hygienistka
  • 2009 Soukromá zubní ordinace Praha 9 - zubní hygienistka

Novinky

archiv